Fördelar med att bära Nike Air Jordan 1 Sport Skor

När det gäller skor har alla sina preferenser. Vissa föredrar bekväma skor, medan andra gillar skor som får dem att se coola ut. Om du är ett fan av NBA kanske du känner till den berömda rivaliteten mellan Michael Jordan och Nike kontra Adidas. Den förstnämnda spelaren sponsrades av Nike medan det sistnämnda företaget sponsrade sina konkurrenter – den berömda basketspelaren som är känd som “mannen med den flygande gröna hornhjälmen”. I dag fortsätter Nike att samarbeta med Jordan på många av sina produkter, bland annat på sin serie sportskor med design inspirerad av Michael Jordan själv. Vissa är skeptiska till att bära dessa skor av rädsla för vad andra människor kommer att tycka, men det finns några tydliga för- och nackdelar med att bära detta skomärke.

Fördelar med att bära Nike Air Jordan 1 skor

Låt oss först gå igenom några av fördelarna med att bära dessa skor. Just den här designen är superpopulär bland många olika typer av människor. Den är också otroligt hållbar och välgjord, vilket gör den till en bra investering. Det är också sant att man inte kan döma en bok efter dess omslag, så att bära dessa skor kanske inte alls påverkar hur folk ser på dig. Återigen, alla har sina egna preferenser, så någon som bär samma typ av skor kanske inte bryr sig om dina. Många som bär dessa skor gör det på grund av deras ikoniska design. De är inspirerade av Michael Jordans ursprungliga linje av basketskor, så de har en mycket sportig och avslappnad design. Detta gör dem lätta att bära till olika typer av outfits, oavsett om du ska till skolan, ut med vänner eller till och med till en anställningsintervju. Dessutom är dessa skor otroligt bekväma, så du kommer att kunna gå runt i dem hela dagen utan att känna någon smärta eller obehag. Detta är särskilt bra för dem som är på fötterna under långa perioder.

Nackdelar med att bära Nike Air Jordan 1 skor

Naturligtvis kommer ingenting utan några nackdelar. Om du ska bära dessa skor bör du vara medveten om de eventuella nackdelar som följer med dem. För det första släpptes de första Air Jordan 1 skorna 1985, vilket gör dem över 30 år gamla. Det betyder att de kommer att vara mindre moderna och snygga än många av de nyare skor som släpps idag. De kan se lite föråldrade ut jämfört med vad som är “inne”. Dessa skor är också lite dyrare än många andra på marknaden. Även om de inte är det dyraste alternativet är de definitivt inte det mest prisvärda. Och om du är orolig för att bära en sko som är dyrare än dina klasskamraters skor kanske du vill undvika dessa.